fbpx

Stomatološko radno mesto ANTHOS klase A7

A7. OPASNA TEHNOLOGIJA Neizostavno sredstvo, potpuno kompletno u svakom smislu.

Zahvaljujući osnovnoj tehnološkoj konfiguraciji koja je otvorena za sve integrisane Anthos sisteme, klasa A7 Plus se može odmah ili naknadno proširiti pomoću ultra-visokih performansi, rendgenskih i multimedijalnih sistema i naprednih higijenskih sistema.

Stomatolozi koji biraju klasu A7 Plus znaju da mogu da personalizuju svoju stomatološku jedinicu prema specifičnim potrebama današnjeg i sutrašnjeg dana, bez obzira na oblast specijalizacije, od konzervativne stomatologije do implantologije.

Izaberite svoj model!

U kompletu sa akcelerometrom, položaj kontinentalnog kontrolnog panela modela može se podesiti i horizontalno i vertikalno, čak i dok je postupak u toku.

A7Plus Continental
A7 Plus International

KOMPLETAN KONTAKT:
Sa najnovijim tehnološkim razvojem na Full Touch interfejsu, Anthos je unapredio potencijal stomatološke jedinice, na kojoj je sada moguć visok nivo integracije, pomerajući time granice radne efikasnosti.
Zahvaljujući moćnom mikroprocesoru, Full Touch kontrolni panel, dostupan kao opcija, komunicira sa čitavim multimedijskim sistemom i obavlja brojne zadatke koji ubrzavaju tokove rada i olakšavaju deljenje. Slike koje se šalju novom kamerom visoke rezolucije i digitalnim rentgenskim jedinicama mogu se direktno upravljati na ekranu osetljivom na dodir. Takođe je moguće preneti slike sa kontrolne table na integrisani monitor ili eksterni računar za naknadnu obradu podataka. Sa ekranom osetljivim na dodir i tastaturom, Smart Touch kontrolni panel je standardno instaliran na klasi A7 Plus. Osim pacijentske kontrole stolice, koja se izvršava preko tastature, svi parametri instrumenta i higijenskog uređaja se kontrolišu i prikazuju direktno preko Smart Touch ekrana.

HIBRIDNI UREĐAJ:
U upravljanju multimedijalnim komunikacionim sistemom, sofisticirani softver funkcioniše preko jedne platforme koja integriše sve povezane uređaje, koji obezbeđuju slike i procesuiraju ih. Od kamere visoke rezolucije do integrisanog Zen-X senzora koji prenosi digitalne rentgenske slike, podatke obrađuje softver. Svi podaci se mogu preneti i obrađivati na Full Touch displeju, medicinskom nivou monitora na stomatološkoj jedinici, Ethernet-u - povezan na spoljni PC ili preko USB uređaja za skladištenje.
Slike snimljene novom C-U2 kamerom visoke rezolucije se prenose direktno na ekran i može se lako upravljati njima. Sve rotacije slike, podešavanje parametara, proširenje i zadaci za snimanje može jednostavno i precizno uraditi sam stomatolog.
Zahvaljujući inovativnom novom sistemu hibridnih uređaja, Anthos garantuje maksimalnu efikasnost i omogućava stomatolozima da pažnju usresrede na pacijenta.

IZABERITE BOJU:
Stomatološke jedinice mogu biti personalizovane tako što se može izabrati boja stomatološke jedinice. Svaka boja poboljšava oblik i dizajn na svoj individualan način.
Zahvaljujući širokom izboru standardnih ili anatomskih podloga, stomatolog takođe može da uklopiti boje tako da odgovaraju stomatološkoj ordinaciji, dajući radnom prostoru dodatni dodir stila.

PERSONALIZUJTE VAŠU KLASU A7!

PERFORMANSE NAPRAVLJENE PO MERI:
Anthos Mikromotori induktivnih performansi visokog nivoa, raznovrsni i na samom vrhu u svojoj kategoriji, integrirani sa elektronikom za zubnu jedinicu i potpunom memorijskom funkcijom.
i-MMs. Jedan mikromotor pogodan za sve vrste upotreba, od konzervativne stomatologije do oralne hirurgije, sa LED osvetljenjem.
i-MMrL. Izuzetno kompaktan, sa LED osvetljenjem, savršen za konzervativnu i protetsku stomatologiju.

HUGIJENA:
Maksimalna efikasnost se postiže sinergičnom akcijom dva sistema, V.H.E. i BIOSTER. Peristaltička pumpa (opciono) omogućava korišćenje sterilnih tečnosti za navodnjavanje tokom oralne operacije ili operacija implantata. Novi ekran osetljiv na dodir omogućava tačnu kontrolu protoka fizioloških rastvora (35 do 100 ml / min) i rad pumpe.

INTEGRISANA RADIOLOGIJA:
Bez izvođenja bilo kakve mehaničke instalacije ili čak kablovskog povezivanja upravljačkog uređaja, integrisani sistem za rentgen sa ručnim kontrolerom nudi "ključ u ruke" rešenje, koje poboljšava radnu efikasnost i skraćuje vreme dijagnoze. Sa intra-oralnim senzorom ugrađenim na stomatološki modul, dijagnostički potencijal je kompletan.

VENUS PLUS - L LED:
Opciono dvofrekventno LED svetlo za upravljanje, kombinuje ergonomiju sa LED napajanjem kako bi se obezbedilo uravnoteženo, inteligentno osvetljenje radne zone.

Cena modela Anthos A7 Continental iznosi: 1.826.753.28 dinara (u cenu je uračunat PDV).

Konfiguraciju osnovnog Anthos A7 Continental modela možete pogledati ovde. Takođe, u ponudi postoji i kompletno opremljeno radno mesto, čiju konfiguraciju možete pogledati ovde.

U slučaju da imate dodatnih pitanja, ili želite da sami napravite Vašu konfiguraciju, uvek smo Vam dostupni.

- Anthos A7 brošura

- Uputstvo za korišćenje

Više informacija o samom modelu možete pronaći na sajtu proizvođača https://www.anthos.it/en/dental-units/a7/

 

 


1,781,986.44Din
Količina: