fbpx

Align Technology je svetska kompanija koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme koja menja živote kroz osmeh. Smišljamo nove načine i nove mogućnosti ortodontske i restaurativne terapije i omogućavamo njihovo korišćenje milionima ljudi širom sveta.

Verujemo da osmeh ima moć da stvori bolju budućnost, i zbog toga stvaramo digitalnu tehnologiju i iskustva koja omogućuju ljudima da napreduju.

Naša istorija

Align Technology je uvek imao za cilj da bude najbolji i da promeni našu industriju konstantno stvarajući nova i bolja rešenja za doktore i njihove pacijente.

1997. godine, pet zaposlenih u malo dupleksu u Redwood City u Kaliforniji je osnovalo Align Technology sa jednostavnim konceptom na umu - kako da dovesti tehnologiju do toga da ispravlja zube. Samo par godina kasnije, 1999. godine, Align Technology je stvorio Invisalign sistem, providne ortodontske folije, i uskoro pokrenuo nacionalnu marketing kampanju. Do 2001. godine, Align je stvorio preko milion "lajnera", odnosno providnih folija, koji su pomogle stotinama pacijenata i obučile preko 10.000 doktora.

Kombinovanjem digitalnog planiranja terapije i mogućnosti korekcije, sa terapijom koja je zasnovana na biomehanici, doveli smo ortodontsku terapiju u novo doba. Invisalign sistem je nastavio da se razvija tokom naredne 23 godine. Zahvaljujući našem iskustvu, postoji databaza od preko 9 miliona terapija, kontinuirana napredovanja u proizvodnji lajnera i materijala, softverskih algoritama, 3D force sistema, Invisalign sistem se shodno svim ovim može koristiti u terapiji najrazličitijih slučajeva, od tinejdžera do odraslih ljudi.

U 2011. godini, kupili smo iTero intraoralni skener. Digitalna scanning tehnologija je bio prirodni dodatak našoj digitalnoj terapiji u vidu Invisalign sistema, čime smo omogućili bolje iskustvo pacijenta i poboljšali skeniranja pacijenta. Sa preko 6 miliona restourativnih krunica, mostova i najrazličitijih slučajeva ugradnje implantata, koristeći iTero skener do sad, Aligh Technology nastavlja da investira u digitalni vid terapija i života. Današnje ordinacije zahtevaju raspon digitalnih rešenja - od mogućnosti digitalizacije odmah uz pacijenta, korišćenja CAD sistema u protetici, do najrazličitijih materijala i alata koji su pravljeni isključivo za Invisalign terapiju, koji samo iTero Element može da Vam obezbedi.

Danas, pomogli smo u terapiji preko 9 miliona pacijenata sa Invisalign sistemom i vodimo evoluciju u digitalnoj stomatologiji sa iTero intraoralnim skenerom - koji pomaže da modernizujemo današnje ordinacije omogućavajući poboljšan ortodontski i restaurativni rad koji doprinosi boljim rezultatima i uspešnosti.

Za više informacija, možete posetiti zvaničnu Web stranicu: https://www.aligntech.com/

Invisalign: https://www.invisalign.com/

iTero: https://global.itero.com/en