fbpx

Zhermack Dental

Zhermack grupa, sa odličnom vizijom za budućnost.

Zhermack Grupa je međunarodni snabdevač najsavremenijim materijalima i rešenjima za dentalni, industrijski i sektor dobrobiti.

Osnovan 1981. godine, Zhermack je deo multinacionalne kompanije Dentsply Sirona, sa ograncima u Nemačkoj, SAD i Poljskoj, kao i sa lokalnim predstavnicima širom sveta.

Posvećenost kompanije Zhermack

Garantovanje profesionalnog ispunjavanje zadataka je cilj svih zaposlenih, partnera, klijenata i krajnjih potrošača. Povećanje vrednosti u radu i kvalitetu života svakog pojedinca. Za Zhermack ljudi su početna tačka, kao i tačka dolaska. Zhermack uspostavlja direktne odnose sa njima, komunikacioni kanal koji je otvoren u svakom trenutku, sa kojim dele istu strast u postizanju ciljeva. Zhermack klijenti traže jednostavne odgovore i pouzdana rešenja.

Tri divizije, jedna zajednička vizija

Stomatološka, industrijska, dobrobit

Tri divizije, donose rešenja za tržište

Za zubni sektor, za industriju, za kozmetiku i ličnu negu.

Zhermack Dental. Dental je osnovni posao kompanije Zhermack i u ovom segmentu pružaju širok spektar rešenja za profesionalne sektore.

Zhermack Industrial. Iskustvo i tehnologije koje su razvili u proizvodnji silikona i alginata sa dodatkom i kondenzacijom proširili su se u niz industrijskih sektora.

Zhermack Vellbeing. Iz Zermackove kreativnosti, iz njihove dinamike, kroz precizno istraživanje materijala i formulacija, dolazi izbor sistema i rešenja posvećenih ličnom dobrobiti.

Za više informacija, molim Vas, posetite oficijalnu web prezentaciju:

http://www.zhermack.com/en/