fbpx

Vesti

Datum: 28.10.2020.

Početak: 19:30(CET)

Link za registraciju: https://invisalign.zoom.us/webinar/register/WN_tFJt_wzQSHGA_VZj-c_oBg

Webinar je besplatan i održaće se na Engleskom jeziku.

Događaji u 2020. godine su promenili način na koji živimo i radimo - u kratkom ili dužem vremenskom periodu, na dobro ili loše. U ovom slučaju, naši gostujući predavači, procenjuju uticaj Covid-19 situacije na stomatologiju i mogućnosti digitalnog odgovora. Diskutovaćemo o primerima kako stomatologija može ne samo da preživi, već da napreduje prilagođavajući komunikaciju sa pacijentom, način rada i primenu novih znanja.

Chris Barrow, konsultant za stomatološku praksu, će sagledati makroekonomski aspekt u poslednjoj četvrtini 2020. i objasniti šta rade njegovi najuspešniji klijenti da sačuvaju posao i pacijente u skladu sa postojećim restrikcijama uzrokovanih trenutnom epidemiološkom situacijom.

Dr Marcos White će sagledati komunikaciju sa pacijentom i validacione sisteme podržani od strane Align digitalne platforme, koji su mu omogućili da premaši profitabilnost prakse pre Covid-19, pronalazeći novi način saradnje sa pacijentom i veština njegovih saradnika sa digitalnim sistemima.

Dr Ingo Baresel će podeliti zašto svako mora da promeni pristup restaurativnoj stomatologiji i zašto rešenja ne već da su dostupna nego i podržavaju digitalni napredak u stomatologiji koji treba prihvatiti. 

PREMIUM

IMPLANT SA BROJNIM PREDNOSTIMA

 

Premium je najstariji i najraznovrsniji implantat Sweden&Martine na tržištu: četiri različita dijametra (3,3;3,8;4,25;5,0) u kombinaciji sa cilindričnom intraosealnom morfologijom omogućava postizanje optimalnog rešenja za svaku hiruršku situaciju.

Vrhunski implanti imaju pretežno cilindričnu morfologiju, sa konusnom progresijom samo u apikalnom delu, kao što je slučaj kod premium implanta. Ove karakteristike povećavaju primarnu stabilnost i izbegavaju traume na kosti nakon opterećenja implantata.

Stomatolog može da koristi 3 različita izlazna profila, bez potrebe da menja hirurški komplet ili hiruršku proceduru:

STRAIGHT

Klasični ravni profil za uske krunične prostore. UTM površina visine 0,8 mm, mašinski je tretirana kako bi se onemogućila kolonizacija bakterija i plaka.

SWITCHING PLATFORM (SP)

Nagib od 0,5 mm se postepeno širi , a zatim se vraća na nominalni prečnik implantata na nivou konekcije.

TG (transgingivalni)

Profil transgingivalnog dela dizajniran je u skladu sa biološkim principima. Rame pod uglom od 30 ° optimizuje vezu sa suprastrukturom i ravnomerno raspoređuje protetsko opterećenje.

BEZ MOUNTERA

Hirurški postupak podrazumeva uzimanje i inserciju implantata pomoću Easi Insert drajvera, sa dizajnom koji sprečava bilo kakvu deformaciju hirurške i protetske konekcije. Jednostavni drajver koristi se za   sve dijametre implanta i takođe omogućava odličnu intraoperativnu vidljivost.

KOLEKS KONEKCIJA

Konekcija je unutrašnji heksagon dubine 2 mm.Heksagon je je stabilizovan  kragnom  na vrhu platforme, što takođe doprinosi pravilnom rasporedu sila, koje se na taj način rasterećuju duž celog obima implantata.

 

Prednost:  SAMO JEDAN HIRURŠKI SET  I  MNOGO MOGUĆNOSTI

Samo jedan hirurško-protetski set za postavljanje svih verzija Premium implantata:ovo rešenje nudi mnoge prednosti, od veće mogućnosti izbora morfologije implantata do dostupnosti različitih protetskih koncepata.

 

ZirTi POVRŠINA

Brojne studije koje je sprovela Sweden&Martina dovele su do razvoja površine ZirTi, površine najnovije generacije koja je dobijena tehnikama  peskarenja sa cirkonijum-oksidom i nagrizanjem  mineralnim kiselinama.

Pored povećanja kontaktne površine kost-implantat, pokazano je da površina ZirTi favorizuje proliferaciju i diferencijaciju ćelija tokom procesa osteogeneze.

 

Premium implant ZirTi Cenovnik:                                                                                                   

 • Cena IMPLANTA 110 eur
 • Sulkus former cena  19,00  eur      
 • Transfer Cena 28,00 eur 
 • Analog  Cena 24,00 eur
 • Standardni  abatment cena  54,00 eur
 • Hirurški set PREMIUM: Cena  405,00 eur                     

PROMOCIJA

10A-ZT  START- UP SET PREMIUM uključuje:   

10 PREMIUM implantata

4 analoga

4 transfera

4 sulkus formera

4 standardna abatmenta + hirurški set GRATIS!

 Cena 1990 eur*

 

* Kupovinom start-up seta uštedećete 3015 eur u odnosu na zbirne pojedinacne cene paketa: 5005 eur

 

 

Ne gubite svoje ekstrahovane zube nego ih iskoristite!

Povratak korenima - dobijanje autolognog koštanog grafta od sopstvenog zuba.

 

 

 

.   Odličan!

 • Daje kost koja je idealna potpora ugrađenom implantu pri sili žvakanja.

 

 

.   Bezbedan!

 • Koštani matriks je bezbedan od infektivnih i naslednih bolesti jer se pravi od sopstvenog zuba.

 

 

 

.  Produžava dugovečnost implanta!

 • ATB graft materijal pravi zdraviju kost i to produžava dugovečnost implantata.

 

Promotivna ponuda “Summer 2020”:

Kupujete:   

 

    BonMaker aparat po ceni od 10.600 Eur sa PDV (20%)

            Mogućnost plaćanja na 7 mesečnih rata.

 

Dobijate:

                 7 pakovanja reagensa za izradu koštanih granula (A+B+C reagensi) (redovna cena 7x45€)

            3 pakovanja reagensa za izradu koštanih blokova (A+B+C reagensi) (redovna cena 3x70€)

            1 Oralni Aspirator “WS Aerosol Defender” za aspiraranje 97%  aerosola   https://www.anthos.it/en/tools/prevention/ (redovna cena 127€)

            1 Zaštitni hirurški mantil za višekratnu upotrebu (redovna cena 8,64€)

            1 Zastitni vizir (redovna cena 7€)

 

Cena paketa van akcije - 11.468€

Cena paketa tokom akcije - 10.600€

 

 

 

KDS link proizvodjaca:   bonmaker.net

 

 

NOVI SISTEM TITANIJUMSKIH MEMBRANA

JEDINSTVEN PROIZVOD SWEDEN&MARTINE

 

Titanijumska membrana je proizvod jedinstven na tržištu i idealan za sledeće oblasti upotrebe:

1. Defekti kostiju sa 3 i 2 zida;

2. Povećanje horizontalne dimenzije kosti;

3. Povećanje vertikalne dimenzije kosti;

4. Stabilizacija u slučaju slučajnih preloma kostiju (npr. tokom postupka resekcije grebena);

5. Oroantralna komunikacija;

Može se koristiti u kombinaciji sa autolognom kosti ili sa biomaterijalima ili kombinacijom autologne kosti i biomaterijala, kako je detaljno opisano u kliničkoj i eksperimentalnoj literaturi.

Jedinstveni kružni raspored šupljina zasnovan na biološkim principima, razvio je Odeljenje za istraživanje i razvoj Sweden&Martine. Membrana ima odličnu mehaničku stabilnost, što je osnovni biološki uslov za angiogenezu i osteogenezu.

Posebna konformacija malih šupljina zajedno sa materijalom (Ti Gr.1) i debljina membrane čine je odličnom prilikom modeliranja kako bi se prilagodila anatomiji mesta hirurgije, sprečavajući stvaranje opasnih oštrih ivica. Obodne rupe imaju veći prečnik koji omogućava prolazak pinova za osteosintezu za pričvršćivanje membrane na greben kosti. Takođe postoji posebna rupa za glavu implantata, što olakšava njenu upotrebu i kada se tehnika rekonstrukcije izvodi istovremeno sa ugradnjom implantata.

Za razliku od ostalih membrana dostupnih na tržištu, TiNET fm  ima neobrađenu površinu i glatku površinu kako bi se zadovoljile različite potrebe strane u kontaktu sa površinom kostiju, u odnosu na onu stranu koja je u kontaktu sa mekim tkivima. Uglačana strana ima anodizirani prsten bronzane boje.

Ako je slučajno izložena, TiNET membrana obično uzrokuje samo apikalno repozicioniranje nivoa regeneracije kosti, za razliku od drugih membrana koje se mogu potpuno reapsorbovati i izgubiti efekat ili se inficirati.

PINOVI ZA TI-NET   
Pinovi su prečnika 1,2 mm, izrađeni su od titanijuma medicinske klase 5. Dostupni su u dužini od 4 mm. Radni deo je u potpunosti navojni, sa velikom spiralom, dok je vrh glatki piramidalni, kao i izuzetno oštar za lakši prodor u kost.

U nastavku pogledajte katalog.

 

Poštovani,

sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo tokom oktobra spremili za Vas popuste na određene artikle. Takođe, uz kupovinu određenih proizvoda očekuju Vas i pokloni.

U nastavku možete pogledati koji su proizvodi na sajamskom popustu.

Poštovane kolege,

 

Zbog novonastale zdravstvene i epidemiološke situacije došli smo na ideju zajedno sa našim kolegama iz kompanije Osseotouch, proizvođača Magnetic Malleta, da organizujemo on-line prezentacije. U nastavku je link sa promo webinarom:

 

https://youtu.be/1XJ3GZ-3Cf8

 

U ponedeljak 23.03. u 15h po našem vremenu će biti prva prezentacija.

Oni koji bi hteli da učestvuju, treba da na mail adresu : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pošalju svoj whatsapp broj, što će omogućiti da budu uključeni u on-line prezentaciju dobijanjem linka 30 minuta pre početka webinara.

 

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i da vam se dopada ideja ovakve saradnje prilagođena situaciji.

 

Tokom oktobra iz ponude izdvajamo MEDESY RUBBER DAM KIT:

  

Rubber dam kit (Koferdam set klešta i matrica-MY-1675/10) – AKCIJSKA CENA: 300€ (U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.)

Rubber dam – (Koferdam guma-MY-5610/M-B; MY-5610/M-V; BLACK VERSION) - 1pak - 12€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.)

 

U nasatvku pogledajte na koji način možete postaviti dentalnu branu:

Ponosni smo što možemo da Vam predstavimo našu novu CORiTEC 150i seriju.

Izuzetno stabilan dizajn mono-bloka livene konstrukcije omogućava precizan rad i garantuje najbolje rezultate.
Male dimenzije mašina sa 5-osovinskom tehnologijom simultanog frezovanja.
Zahvaljujući uglovima obrade 360°/130° (A-osa / B-osa) sistem je u stanju da bez napora savlada i najzahtevnije zadatke. Fleksibilnost CORiTEC 150i serije dodatno povećava automatski izmenjivač rotacionih instrumenata za 10 mesta alata.

U nastavku pogledajte prednosti naše nove CORiTEC 150i serije ---› brošura.

Revolucionarna tehnologija za najbolje rezultate i performanse.

 

 

 

 

Poštovani,

sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novi uređan na našem tržištu - BonMaker.

BonMaker je napredni sistem koji pretvara sopstveni zub pacijenta u autograft materijal. Pravljenjem koštanog grafta od sopstvenog ekstrahovanog zuba pacijenta omogućena je istovremeno primena i grafta i postavljanje implantata, sve u jednoj poseti.

Potrebno vreme za pripremu grafta:

ATB PRAH    19min 50sekundi
ATB BLOK    35min 50sekundi

 

 Potraga za idealnim koštanim zamenikom traje poslednjih nekoliko decenij. U upotrebi su materijali različitog porekla: humanog, životinjskog ili sintetisani u laboratoriji. Biološki najpovoljniji do sada korišćen materijal je autogena kost (tzv zlatni standard). Svi ostali biomaterijali poseduju biokompatibilnost i osteokonduktivnost, ali ne i osteoinduktivni potencijal. Lekari Yeomans JD i Urist MR su 1967. godine dokazali osteoinduktivni potencijal demineralizovanog dentinskog matrixa. Na ideju da se u postupku regeneracije koštanih defekata koristi izvađeni zub kao autogeni zamenik za kost, došlo se pre svega zbog ličnog hemijskog sastava između kosti i dentina. Dentin je osteokompatibilan i osteokonduktivan, te kao takav omogućava povoljnu fizičku matricu za deponovanje nove kosti. Ukoliko se uspešno očuvaju, tokom procesa demineralizacije materijala, proteini iz dentina, mogu da obezbede značajan osteoinduktivni potencijal. Mnogobrojnim istraživanjima je dokazano da proteini slične težine kao morfogenetski proteini kosti (BMP) mogu biti izolovani iz dentina. Iako BMP iz dentina nije isti kao iz kosti, veoma je sličan i pokreće isti proces. Morfogenetski protein kosti (BMP) iz dentina inicira niz sliženih biohemijskih procesa koji za rezultat imaju diferencijaciju mezenhimalnih ćelija u osteoblaste, indukujući sazrevanje i formiranje koštanog tkiva. Koštani zametak dobijen obradom i demineralizacijom izvađenog zuba tj. autogeni demineralizovani dentinski matriks se može smatrati pogodnim materijalom regeneraciju koštanog tkiva.

 

Pogledajte na koji način radi BonMaker:

 

Dostupna su i predavanja koja su Dr Milan Radulović i Alex Kim održali na seminaru "Povratak korenima", na kom je predstavljen ovaj novi uređaj.

Dr Milan Radulović:Alex Kim - direktor marketinga i tehnička podrška Korea Dental Solution:

 

 

Za više informacija pogledajte u katalozima:

Katalog 1

Katalog 2

Katalog 3

Katalog 4

Katalog 5 

Tokom oktobra očekuje Vas sjajna ponuda iz oblasti ortodoncije. U nastavku pogledajte Dentaurum akciju.

Sweden & Martina je međunarodni lider u projektovanju, proizvodnji i distribuciji proizvoda za stomatološki sektor, posebno implantologiju, oblast u kojoj je postigla najvišu stopu rasta na svetu.

Za Vas smo spremili sjajne cene za start-up setove PRAMA, PREMIUM i SHELTA.

Pogledajte u nastavku i nemojte da propustite ovu priliku:

 1. START-UP SET PREMIUM uključuje:

  • 10 PREMIUM implantata,
  • 4 analoga,
  • 4 transfera
  • 4 sulkis formera,
  • 4 standardnih abatmenta + hirurški set gratis

  CENA 1 990€

  Saznajte više ovde.


START- UP SET SHELTA Uključuje:

 • 10 SHELTA implantata,
 • 4 analoga,
 • 4 transfera,
 • 4 sulkus formera,
 • 4 standardna abatmenta + hirurški set GRATIS!

CENA 2 190€

Saznajte više ovde. 


START- UP PAKET PRAMA uključuje:

• 10 PRAMA implantata,
• 4 analoga,
• 4 transfera,
• 4 sulkus formera,

• 4 standardna abatmenta + hirurški set GRATIS! 

CENA 2 190€

Saznajte više ovde.


Poštovani klijenti,

zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo nov, inovativan i jedinstven aparat na našem tržištu.

MAGNETIC MALLET je namenjen za:

- Remodeliranje kosti (split crest, kondezacija kosti)

- Sinus lift

- Ekstrakciju korenova zuba

- Inserciju implanta

 

Više o samom aparatu možete pročitati u katalogu.

 

>>> Uputstvo za upotrebu Magnetic Mallet-a.

 

Pogledajte primenu Magnetic Mallet-a pri ekstrakciji zuba:

 

 

Pred Vama je i Delntalxp webinar o podizanju sinusa uz pomoć Magnetic Malleta-a:

 

 

 

Magnetic Mallet je napredni uređaj koji poboljšava i usavršava oralno hirurške procedure.

Magnetno dinamička tehnologija poboljšava i usavršava oralno hirurške procedure omogućavajući brže, manje invazivne i kontrolisane protokole:

 • ekstrakcije zuba
 • sinus lift
 • resekcije grebena
 • osteotomij
 • ugranju implanta
 • modelovanje kosti

 

Više o Magnetic Mallet-u pročitajte u katalogu.

Pogledajte kako je Magnetic Mallet moguće primeniti pri sinus lift metodi:

 

Poštovani,

 

Zahvaljujemo se na Vašem ukazanom poverenju i interesovanju za Invisalign seminar.

Želimo da Vas informišemo o planu sertifikacije.

 

Predsertifikacija ce biti održana 03. Oktobra u hotelu Crowne plaza Beograd (jedan dan).

Na predsertifikaciji će biti grupa do 10 lekara. Zajedno sa sertifikovanim edukatorima prolazićete kroz pripremni trening tehničkog procesa rada, nacina komunikacije sa pacijentima i uvodjenje u Invialign terapije.

 

Sertifikacija će biti održana 07. i 08. Novembra u hotelu Crowne plaza Beograd (dva dana).

Do istog termina sertifikacije morate imati pripremljena 3 slučaja za Invisalign terapije. Na dan sertifikacije će biti obrađene sve planirane terapije za sve Vase slučajeve. Istog dana se otvara Vaš nalog (account) i Vi postajete sertifikovani Invisalign provider. Time Vam je omogućen pristup IT sistemima kompanije Align, korišćenje Align softvera, uključujući Align Web prodavnicu i Invisalign doktorski sajt „IDS“, kao i program “ClinCheck softver” (zajedničkim imenom nazvani „Align sistemi“).

 

Da biste uspešno završili sertifikaciju i postali Invisalign provider i Vase ime postavilo na zvanican Invisalign sajt sa Geolokacijom Vase ordinacije, potrebno je da do sertifikacije imate pripremljena minimum 3 klinička slučaja. Savet je da uvedete vise pacijentata u pripremu, kako biste imali sigurne 3 Invisalign terapije. Kao stimulans za buduće Invisalign provajdere, odobren Vam je popust od 10% na cene svih terapija započetih u ovoj sertifikaciji.

 

Ukoliko ste zainteresovani da se prokomentarišu slučajevi Vaših pacijenata (ukoliko ih sada imate) i na dan presertifikacije mozete poneti fotografije na USB memoriji, kao i eventualno izlivene (soklirane) modele, pa ce slucajevi biti analizirani i na samom danu presertifikacije.

Molimo Vas pripremite slučajeve (fotografije za analizu) na USB memoriji, na sledeći način:

 • Fotografije sa slikama pacijenata i to okluzalni snimak,
 • Prednja i bočna okluzija,
 • Profilna fotografija sa ozbiljnim izgledom lica kao i sa osmehom na licu,
 • Snimak lica “Anfas” sa ozbiljnim izgledom lica kao i sa osmehom na licu.
 • Ako imate OPT rendgen snimak ili soklirane modele možete ih poneti, takođe.    

 

Cena sertifikacije je 2000 evra – naplata u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Prilikom predsertifikacije plaćanje je u iznosu od 500 evra – naplata u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Ostatak do punog iznosa plaća se u terminu sertifikacije.


 
Srdačan pozdrav,
 
Medipro International Team
 
Možete nas kontaktirati na sledeće načine:
Support - Matejić Nenad      +381 65 3674 752    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Vučinić Boris                  +381 65 3674 735    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Janjuš Jelena                 +381 65 3674 751    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Medipro International doo, Neznanog junaka 37, Beograd Tel +381-11-3675-888
 


Poštovani klijenti i poslovni partneri, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo našeg novog poslovnog partnera fabriku "Medi-Sept", jednu od vodećih evropskih kompanija u domenu proizvodnje profesionalnih sredstava za čišćenje i dezinfenkciju, sa primenom u stomatologiji i medicini. Nastala 1994. godine, Medi-Sept kompanija nastoji da opravda jednu od vodećih pozicija, ispunjavajući visoke zahteve medicine i očekivanja korisnika.

Važan element Medi-Sept proizvoda jeste odabir i razvoj adekvatnih aktivnih supstanci i pomoćnih sredstava koji osiguravaju da proizvod najbrže uklanja nečistoće i patogene materije u najnižoj koncertaciji, bez ikakvih negativnih uticaja, kako na čoveka tako i na okolinu. Nove formule u naprednom tehnološkom razvoju sredstava za dezinfekciju omogućavaju kraće vreme dezinfekcije i viši nivo biološke kompatibilnosti i sigurnosti, kako za korisnike tako i za zaštitu životne sredine.

Medi-Sept proizvodi se koriste u bolnicama, privatnim klinikama, stomatološkim i medicinskim ordinacijama, kao i javnim ustanovama. U skladu sa najstrožijim evropskim standardima Medi-Sept je razvio proizvode čije je mikrobiološko dejstvo dokazano, a zahvaljujući našem partnerskom odnosu, od sada ih možete nabaviti i kod nas.

Iz velikog asortimana Medi-Sept proizvoda izdvajamo Medi-Spray namenjen za dezinfekciju površina medicinskih jedinica, aparata i istrumenata. Precizno odabrani sastojci osiguravaju širok biocidni spektar u kratkom periodu i savršenu čistoću i dezinfekciju, bez ostataka i mrlja.

Quatrodes-Unit je efikasno sredstvo za dnevno čišćenje i dezinfekciju svih dentalnih aspiracionih sistema, separacionih jedinica, saugera i pljuvaonica.

Koncentrat za čišćenje i dezinfekciju hirurških instrumenata i borera Viruton Forte je veoma dobar, jer poseduje odlične karakteristike kada je reč o mikrobiološkoj efikasnosti.

U ponudi su i maramice za čišćenje i dezinfekciju površina stomatološke i medicinske opreme na bazi alkohola (Velox Wipes), kao i bez-alkoholnog sastava (Velox Wipes NA), za čišćenje i dezinfekciju površina stomatološke i medicinske opreme, osetljive na alkohol.

Više o svim MediSept proizvodima saznajte ovde

U skladu sa našom dugogodišnjom poslovnom politikom i dobrom poslovnom praksom u snabdevanju tržišta medicinskim sredstvima i opremom, nastavljamo naš put stalnog unapređenja i razvoja.  Sa ponosom ističemo da je naše poslovanje usklađeno prema SRPS ISO 9001:2015 standardu kvaliteta i da smo upravo obavili resertifikaciju.

 

Poštovani,

Zahvaljujemo se na Vašem ukazanom poverenju i interesovanju za Invisalign seminar.

Želimo da Vas informišemo o planu sertifikacije.


Predsertifikacija ce biti održana u subotu,

05. septembra u hotelu Crowne plaza Beograd (jedan dan)

Na predsertifikaciji će biti grupa do 15 lekara. Zajedno sa sertifikovanim edukatorom upoznaćete se sa osnovnim teorijskim i praktičnim znanjima iz oblasti Invisalign-a, kao pripremni trening tehničkog procesa rada za glavnu sertifikaciju.

 

Sertifikacija će biti održana u oktobru (2 dana - naknadno ćemo Vas obavestiti o tačnom datumu).

Do termina sertifikacije morate imati pripremljene sve slučajeve za određivanje terapije. Na dan sertifikacije će biti obrađene sve planirane terapije za sve slučajeve. Istog dana se otvara Vaš nalog (account) i Vi postajete sertifikovani provajder doktor Invisalign-a. To znači da Vam je omogućen pristup IT sistemima kompanije Align Technology, korišćenje Align sistema, uključujući bilo koju Align web lokaciju: Align prodavnicu, Invisalign doktorski sajt („IDS“) i ClinCheck softver (zajedničkim imenom nazvani „Align sistemi“).

Da bi uspešno završili sertifikaciju i postali provajder doktor Invisalign-a za Srbiju, potrebno je da do sertifikacije imate pripremljena 4 klinička slučaja.

Ukoliko ste zaiteresovani da se prokomentarišu slučajevi Vaših pacijenata i ukoliko ste u mogućnosti da pripremite slučajeve na USB memoriji, tj. fotografije za analizu, molimo Vas da ih uradite na sledeći način:

 • Fotografije sa slikama pacijenata i to okluzalni snimak,
 • Prednja i bočna okluzija,
 • Profilna fotografija sa ozbiljnim izgledom lica kao i sa osmehom na licu,
 • Snimak lica “Anfas” sa ozbiljnim izgledom lica kao i sa osmehom na licu.
 • Ako imate OPT rendgen snimak ili soklirane modele možete ih poneti, takođe.    

Cena sertifikacije je 2.000 evra (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS).

Prilikom predsertifikacije plaćanje je u iznosu od 500 evra (placanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS), a ostatak do punog iznosa plaća se u terminu sertifikacije.


Invisalign aligners PRE-Certification seminar
Hotel “Crown Plaza” - Beograd

Program
Subota, 5th Septembar 2020.


09:00 - 09:30                 Registracija i Priprema

09:30 - 09:45                 Uvod u Invisalign Terapije
                                    Jelana Dr Savković, Align Platinium provider

09:45 - 10:00                 iTero u Invisalign Sistemu
                                      Protokol skeniranja pacijenata

                                    Nenad Matejić, Invisalign Support

10:00 - 11:00                 Komunikacija sa pacijentom; Dokumentacija
                                       pacijenata; IDS online platforma i Profil
                                       lekara; Uvođenje pacijenata, preskripcija
                                       i komunikacija; Komunikacija sa 
                                       tehničarima Align centrale
                                       
Jelena Dr Savković, Align Platinium provider 

11:00 - 11:20                 Kafe pauza

11:20 - 12:50                 Elementi Invisalign terapije; ClinChek modifikacije;
                                     Staging
                                     Jelena Dr Savković, Align Platinium provider

13:00 - 13:50                 Ručak (Prime restoran Crown Plaza)

14:00 - 15:15                 Pitanja i obrada slučajeva
                                    Jelena Dr Savković, Align Platinium provider

15:15 - 16:00                 Proces skeniranja: Demonstracija iTero skenera;
                                     OutCame Simulacija
                                     Nenad Matejić, Invisalign Support

Napomena:
U skladu sa pandemijom i merama zaštite, informišemo Vas da smo sve mere preduzeli koje su u skladu sa preporukama Ministarstva Zdravlja kako u hotelu tako i u samoj Sali.
Hotel sprovodi mere zaštite tako da na ulazu i ispred sale postoje tečnosti za dezinfekciju ruku; svi učesnici moraju imati maske i imaju svoje radno mesto za stolom sa razmakom od 3 metara između učesnika.
Broj učesnika je limitiran na 15 i sama sala je veoma velika sa aktivnom ventilacijom.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na sledeće telefone ili e-mail adrese:
 
Kontakti:
Support - Nenad Matejić           +381 65 3674 752  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Dragana Dr Pavlović                 +381 65 3674 735  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Jelena Milisavljević                   +381 65 3674 751  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

POLITIKA SISTEMA UPRAVLJANJA KVALITETOM

 

Dragi naši klijenti i poslovni partneri, želimo da Vam upoznamo sa našim radom i posvećenošću sistemu upravljanja kvalitetom, jer smatramo da je to naša prednost i naše bolje sutra.


Mi smo firma koja se bavi veleprodajom, servisiranjem i distribucijom stomatološke i zubotehničke opreme i materijala, kao i pružanjem usluga inženjeringa i konsaltinga iz oblasti stomatologije i zubne tehnike.
Naš dosadašnji rad naši postojeći klijenti ocenjuju kao veoma profesionalan, odgovoran, korektan i uvek savesno realizovan u ugovoreno vreme. Usredsređenost na klijenta u svim fazama rada, kao i postizanje visokog nivoa zadovoljenja kako njihovih potreba i očekivanja, tako i svih zaposlenih i društva u celini, čine osnovu našeg poslovanja.
Nastojeći da se konstantno razvijamo i unapređujemo, kao i da ime naše firme uvek asocira na profesionalizam, kvalitet, pouzdanost i stručnost, najviše rukovodstvo firme MEDIPRO INTERNATIONAL, opredelilo se za uspostavljanje efektivnog i efikasnog sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 .
Naše poslovanje bazira se na sledećim principima:
• Povećanje kvaliteta pružanja usluge kroz organizaciju i održavanje stručnih predavanja i praktičnih kurseva iz različitih oblasti stomatologije i zubne tehnike, pružanje kompletnog konsaltinga oko opremanje ordinacija i tehnika, pružanje servisnih usluga, besplatna kurirska dostava i druge pogodnosti koje naša firma nudi;
• Konstantno razvijanje dobrih partnerskih odnosa sa klijentima i svim zainteresovanim stranama kroz obostranu razmenu znanja, saveta i iskustava;
• Promovisanje svesti o procesnom pristupu i razmišljanju zasnovanom na rizicima po poslovanje, identifikaciji i usklađivanju poslovanja sa zakonskom regulativom, kao i stalnim unapređenjem sistema upravljanja kvalitetom;
• Realizovanje stalnih programa stručnog usavršavanja za zaposlene, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a u cilju davanja punog doprinosa istih u realizaciji procesa rada firme;
• Odgovorno ponašanje unutar firme i prema društvu u celini, podizanje svesti o značaju bezbednosti informacija kod zaposlenih i poslovnih partnera, očuvanje životne sredine, obezbeđivanje dobrih uslova rada;
Svi zaposleni u firmi MEDIPRO INTERNATIONAL upoznati su sa politikom sistema upravljanja kvalitetom i odgovorni su za doslednu primenu iste.

MEDIPRO INTERNATIONAL doo