fbpx

Vesti

Resorpcija alveolarnog grebena nakon ekstrakcije zuba je dobro poznat problem. Ovaj klinički fenomen predstavlja izazov za lekare širom sveta pri ugradnji implantata. BonMaker ATB je aparat za stvaranje autogenog koštanog grafta, koji nastaje mehaničkom i hemijskom obradom prirodnih zuba. Ovo istraživanje pruža uvid u kliničke, radiografske i histološke rezultate, kao i u sigurnost i efikasnost korišćenja BonMaker praha u terapiji održavanja i prezervacije visine alveolarnog grebena.

Kompletno kliničko istraživanje možete pogledati ovde (u prilozima).

Tokom oktobra iz ponude izdvajamo MEDESY RUBBER DAM KIT:

  

Rubber dam kit (Koferdam set klešta i matrica-MY-1675/10) – AKCIJSKA CENA: 300€ (U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.)

Rubber dam – (Koferdam guma-MY-5610/M-B; MY-5610/M-V; BLACK VERSION) - 1pak - 12€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.)

 

U nasatvku pogledajte na koji način možete postaviti dentalnu branu:

Poštovane kolege,

 

Zbog novonastale zdravstvene i epidemiološke situacije došli smo na ideju zajedno sa našim kolegama iz kompanije Osseotouch, proizvođača Magnetic Malleta, da organizujemo on-line prezentacije. U nastavku je link sa promo webinarom:

 

https://youtu.be/1XJ3GZ-3Cf8

 

U ponedeljak 23.03. u 15h po našem vremenu će biti prva prezentacija.

Oni koji bi hteli da učestvuju, treba da na mail adresu : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pošalju svoj whatsapp broj, što će omogućiti da budu uključeni u on-line prezentaciju dobijanjem linka 30 minuta pre početka webinara.

 

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i da vam se dopada ideja ovakve saradnje prilagođena situaciji.

 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo, da naša kompanija Medipro International od danas u svom portfoliu ima novi svetski poznati brend „Lancer Orthodontics“ iz Sjedinjenih Američkih Država.

Lancer Orthodontics je brend poznat širom sveta, kao lider u dizajniranju i proizvodnji visoko kvalitetnih ortodontskih aparata i instrumenata. Takođe ima veliki ugled i reputaciju izgrađenu na filozofiji kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama.

Od sada na našem tržištu, biće Vam dostupni proizvodi iz kategorije: bravica, tuba, estetskih lukova, ligaturnih gumica, čejnova, adheziva.

Za više informacija i poručivanje: 

Dr Jelena Janjuš – 065/3674-751

Dr Boris Vučinić – 065/3674-735

 

Poštovani,

Želimo da Vas obavestimo i pozovemo na drugu Invisalign sertifikaciju u Srbiji.
Posle veoma uspešne prve INVISALIGN sertifikacije, održane u novembru prošle godine, obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa Align Technology organizovali drugu Invisalign sertifikaciju, 23. i 24. aprila 2021. Godine, i to kao „ONLINE sertifikacija Srbija“, sa predavačem Dr Katja Arko, iz Slovenije.

Invisalign terapije se uveliko sprovode u Srbiji i veliki broj alignera permanentno pristiže iz Amerike, tako da Vašim pacijentima bez poteškoća možete pružiti najkvalitetnije aligner terapije u svetu. Iznenadićete se kako digitalna tehnologija u ortodontskim tretmanima može unaprediti Vašu poslovnu strategiju i Vašu praksu učiniti boljom i kvalitetnijom. Pripremili smo sve potrebno da postanete Invisalign provider. 

Ukoliko odlučite da nam se pridružite, dobrodošli ste u najnapredniji sistem providnih „folija“ za ortodontske tretmane u stomatologiji. Invisalign sistem biomehanički sprovodi terapiju zajedno sa Vama i omogućava da se isprave zubi i prevaziđu mnogi stomatološki problemi, sve uz pomoć Align “clin-check” software-a dostupnih sertifikovanim lekarima. Do sada u svetu postoji preko 9 miliona zadovoljnih Invisalign pacijenata što govori više nego bilo koji prikazani klinički slučaj.

Upoznajte se detaljno sa Invisalign sistemom, na sledećem linku: https://www.invisalign.com

Možete da pogledate i galeriju sa pojašnjenjima od preko 600 Invisalign terapija, različitih klasa, mnogih stomatologa širom sveta: Treatments Archive – Align Global Gallery (invisaligngallery.com)

Kako bismo svi zajedno bili spremni za sledeću sertifikaciju neophodno je da se uključite u “mentoring program”, opisan na sledećem linku: https://medipro.rs/stomatologija/ortodoncija/invisalign/item/401-invisalign-folije

Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije:
Support - Matejić Nenad            +381 65 3674 752    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Vučinić Boris                        +381 65 3674 735    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Janjuš Jelena                       +381 65 3674 751    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Ne gubite svoje ekstrahovane zube nego ih iskoristite!

Povratak korenima - dobijanje autolognog koštanog grafta od sopstvenog zuba.

 

 

 

.   Odličan!

  • Daje kost koja je idealna potpora ugrađenom implantu pri sili žvakanja.

 

 

.   Bezbedan!

  • Koštani matriks je bezbedan od infektivnih i naslednih bolesti jer se pravi od sopstvenog zuba.

 

 

 

.  Produžava dugovečnost implanta!

  • ATB graft materijal pravi zdraviju kost i to produžava dugovečnost implantata.

 

Promotivna ponuda “Summer 2020”:

Kupujete:   

 

    BonMaker aparat po ceni od 10.600 Eur sa PDV (20%)

            Mogućnost plaćanja na 7 mesečnih rata.

 

Dobijate:

                 7 pakovanja reagensa za izradu koštanih granula (A+B+C reagensi) (redovna cena 7x45€)

            3 pakovanja reagensa za izradu koštanih blokova (A+B+C reagensi) (redovna cena 3x70€)

            1 Oralni Aspirator “WS Aerosol Defender” za aspiraranje 97%  aerosola   https://www.anthos.it/en/tools/prevention/ (redovna cena 127€)

            1 Zaštitni hirurški mantil za višekratnu upotrebu (redovna cena 8,64€)

            1 Zastitni vizir (redovna cena 7€)

 

Cena paketa van akcije - 11.468€

Cena paketa tokom akcije - 10.600€

 

 

 

KDS link proizvodjaca:   bonmaker.net

 

 

POLITIKA SISTEMA UPRAVLJANJA KVALITETOM

 

Dragi naši klijenti i poslovni partneri, želimo da Vam upoznamo sa našim radom i posvećenošću sistemu upravljanja kvalitetom, jer smatramo da je to naša prednost i naše bolje sutra.


Mi smo firma koja se bavi veleprodajom, servisiranjem i distribucijom stomatološke i zubotehničke opreme i materijala, kao i pružanjem usluga inženjeringa i konsaltinga iz oblasti stomatologije i zubne tehnike.
Naš dosadašnji rad naši postojeći klijenti ocenjuju kao veoma profesionalan, odgovoran, korektan i uvek savesno realizovan u ugovoreno vreme. Usredsređenost na klijenta u svim fazama rada, kao i postizanje visokog nivoa zadovoljenja kako njihovih potreba i očekivanja, tako i svih zaposlenih i društva u celini, čine osnovu našeg poslovanja.
Nastojeći da se konstantno razvijamo i unapređujemo, kao i da ime naše firme uvek asocira na profesionalizam, kvalitet, pouzdanost i stručnost, najviše rukovodstvo firme MEDIPRO INTERNATIONAL, opredelilo se za uspostavljanje efektivnog i efikasnog sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 .
Naše poslovanje bazira se na sledećim principima:
• Povećanje kvaliteta pružanja usluge kroz organizaciju i održavanje stručnih predavanja i praktičnih kurseva iz različitih oblasti stomatologije i zubne tehnike, pružanje kompletnog konsaltinga oko opremanje ordinacija i tehnika, pružanje servisnih usluga, besplatna kurirska dostava i druge pogodnosti koje naša firma nudi;
• Konstantno razvijanje dobrih partnerskih odnosa sa klijentima i svim zainteresovanim stranama kroz obostranu razmenu znanja, saveta i iskustava;
• Promovisanje svesti o procesnom pristupu i razmišljanju zasnovanom na rizicima po poslovanje, identifikaciji i usklađivanju poslovanja sa zakonskom regulativom, kao i stalnim unapređenjem sistema upravljanja kvalitetom;
• Realizovanje stalnih programa stručnog usavršavanja za zaposlene, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a u cilju davanja punog doprinosa istih u realizaciji procesa rada firme;
• Odgovorno ponašanje unutar firme i prema društvu u celini, podizanje svesti o značaju bezbednosti informacija kod zaposlenih i poslovnih partnera, očuvanje životne sredine, obezbeđivanje dobrih uslova rada;
Svi zaposleni u firmi MEDIPRO INTERNATIONAL upoznati su sa politikom sistema upravljanja kvalitetom i odgovorni su za doslednu primenu iste.

MEDIPRO INTERNATIONAL doo