fbpx

                 Invisalign jedinstven je sistem na našem tržištu koji omogućava korekciju i ispravljanje zuba bez žičica i fiksne proteze. Pre više od 20 godina Align Technology je predstavio Invisalign. Danas, kao vodeći globalni lider oni nastavljaju da unapređuju ovaj sistem i Invisalign tretman učine još efikasnijim.

                  Invisalign prati iste biomehaničke principe kao i tradicionalna ortodoncija, pružajući napredni sistem sile koji zahvaljujući SmartForce inovacijama kao i SmartTrack materijalu omogućava planiranje pomeranja zuba kao i veću kontrolu na određenim zubima.

                  Invisalign u potpunosti pomaže stomatolozima da budu uspešni u stvaranju zdravog i samopouzdanog osmeha svojih pacijenata.

                  Invisalign terapiju sada je moguće sprovesti i u Srbiji. Nakon što su 7. i 8. novembra doktori stomatologije prisutstvovali procesu sertifikacije, Invisalign tretman je sada moguće uraditi u sledećim ordinacijama, i kod sledećih doktora:

 

 

 

Dr Savković Jelena

Neznanog Junaka 37

Beograd

 

Dr Ivana Stojković Golac

Zidarska 37/2

Beograd

.

Dr Isidora Janković

Mačvanska 26

Beograd

 

Dr Katarina Janić Basić

Venizelosova 2/12

Beograd

 

Dr Ivanka Jovanović

Vladike Nikolaja 12

Sremska Mitrovica

 

Dr Marija Gros

Golsvordijeva 7

Beograd

 

Dr Nataša Vukadinović

Pazinska 26

Beograd

 

Dr Jelena Vujić Uskoković

Vuka Karadzića

Kaluđerica

 

dr Mirjana Milutinović

Kneginje Zorke 94

Beograd

 

                 Ukoliko želite da nam se pridružite i započnete Vaš Invisalign put ka savršenstvu, 26. i 27. februara 2021, javite nam se na tel. br. +381.11.36.75.888 ili nas posetite na adresi: Neznanog Junaka 37, Beograd, Srbija. Više informacija na sledećem linku:  INVISALIGN MENTORING PROGRAM SRBIJA