fbpx

 

Poštovani,

 

Zahvaljujemo se na Vašem ukazanom poverenju i interesovanju za Invisalign seminar.

Želimo da Vas informišemo o planu sertifikacije.

 

Predsertifikacija ce biti održana 03. Oktobra u hotelu Crowne plaza Beograd (jedan dan).

Na predsertifikaciji će biti grupa do 10 lekara. Zajedno sa sertifikovanim edukatorima prolazićete kroz pripremni trening tehničkog procesa rada, nacina komunikacije sa pacijentima i uvodjenje u Invialign terapije.

 

Sertifikacija će biti održana 07. i 08. Novembra u hotelu Crowne plaza Beograd (dva dana).

Do istog termina sertifikacije morate imati pripremljena 3 slučaja za Invisalign terapije. Na dan sertifikacije će biti obrađene sve planirane terapije za sve Vase slučajeve. Istog dana se otvara Vaš nalog (account) i Vi postajete sertifikovani Invisalign provider. Time Vam je omogućen pristup IT sistemima kompanije Align, korišćenje Align softvera, uključujući Align Web prodavnicu i Invisalign doktorski sajt „IDS“, kao i program “ClinCheck softver” (zajedničkim imenom nazvani „Align sistemi“).

 

Da biste uspešno završili sertifikaciju i postali Invisalign provider i Vase ime postavilo na zvanican Invisalign sajt sa Geolokacijom Vase ordinacije, potrebno je da do sertifikacije imate pripremljena minimum 3 klinička slučaja. Savet je da uvedete vise pacijentata u pripremu, kako biste imali sigurne 3 Invisalign terapije. Kao stimulans za buduće Invisalign provajdere, odobren Vam je popust od 10% na cene svih terapija započetih u ovoj sertifikaciji.

 

Ukoliko ste zainteresovani da se prokomentarišu slučajevi Vaših pacijenata (ukoliko ih sada imate) i na dan presertifikacije mozete poneti fotografije na USB memoriji, kao i eventualno izlivene (soklirane) modele, pa ce slucajevi biti analizirani i na samom danu presertifikacije.

Molimo Vas pripremite slučajeve (fotografije za analizu) na USB memoriji, na sledeći način:

  • Fotografije sa slikama pacijenata i to okluzalni snimak,
  • Prednja i bočna okluzija,
  • Profilna fotografija sa ozbiljnim izgledom lica kao i sa osmehom na licu,
  • Snimak lica “Anfas” sa ozbiljnim izgledom lica kao i sa osmehom na licu.
  • Ako imate OPT rendgen snimak ili soklirane modele možete ih poneti, takođe.    

 

Cena sertifikacije je 2000 evra – naplata u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Prilikom predsertifikacije plaćanje je u iznosu od 500 evra – naplata u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Ostatak do punog iznosa plaća se u terminu sertifikacije.


 
Srdačan pozdrav,
 
Medipro International Team
 
Možete nas kontaktirati na sledeće načine:
Support - Matejić Nenad      +381 65 3674 752    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Vučinić Boris                  +381 65 3674 735    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Janjuš Jelena                 +381 65 3674 751    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Medipro International doo, Neznanog junaka 37, Beograd Tel +381-11-3675-888