Invisalign - Medipro International

Invisalign

Maj 26, 2023

Invisalign® sistem je konačno stigao u Srbiju. Najnapredniji sistem za ispravljanje zuba, potpuno providne, gotovo nevidljive i maksimalno komforne ortodontske folije su Vam konačno dostupne zvanično i kod nas, kod sertifikovanih Invislign stomatologa.

Invisalign terapije se uveliko sprovode u Srbiji i aligneri konstantno pristižu iz Amerike. Od 2020. godine do danas imamo 30 sertifikovanih Invisalign® doktora, a od sledeće godine spremamo novo sertifikovanje i obučavanje lekara!

Ukoliko želite da nam se pridružite i postanete sertifikovani Invisalign® doktor sve informacije možete pronaći na našoj Web stranici: Invisalign sistem - sertifikacija

  • Šta je zapravo Invisalign®?

Invisalign® je najnapredniji sistem providnih folija za ortodontske tretmane u stomatologiji. Sistem koji biomehanički radi zajedno sa Vama (doktorima I pacijentima) da ispravite zube i prevaziđete problem, uz pomoć Align sistema dostupnih samo sertifikovanim stomatolozima širom sveta. Svake godine, Align Techonology investira milione u Invisalign brend čime zadovoljava povećanu potražnju za samu Invisalign terapiju. Danas postoji preko 15 miliona zadovoljnih pacijenata.

Sistem je u mogućnosti da ispravi mnogobrojne nepravilnosti uz minimalnu potrebu za odstupanjima van samih folija. To znači da, u većini slučajeva, možete izbeći vađenje zuba, nošenje bravica, pa čak I neke hirurške procedure. Kroz različite terapijske modalitete, možete vratiti osmeh na svoje lice. Postoji 5 osnovnih paketa – express, lite, moderate, comprehensive I comprehensive first.

  1. Express paket podrazumeva terapije minimalnih teskoba ili rastresitosti zubnog niza uz korišćenje do najviše 7 folija (sa još 7 uključenim u cenu ako zatrebaju).
  2. Lite paket podrazumeva terapije teskoba ili rastresitosti zubnog niza, estetske tretmane ili pripremu za neke protetske radove ili sanacije karijesa, korišćenjem do 14 folija (sa još 14 uključenim u cenu ako zatrebaju).
  3. Moderate paket je namenjen za korekciju blagih AP nepravilnosti, blagih do srednjih teskoba i rastresitosti, vertikalnih nepravilnosti i u sklopu pre-protetskih priprema, korišćenjem do 20 folija (sa još dva puta po 20 uključenim u cenu ako zatrebaju).
  4. Comprehensive paket ima široke indikacije u zavisnosti od dijagnoze. Sa ovim paketom moguće je ispraviti veliki broj nepravilnosti bez dodatnih terapijskih procedura, sa neograničenim brojem folija.
  5. Comprehensive First paket je sličan paket kao Comprehensive ali za razliku od njega, koristiti se kod mlađih pacijenata gde postoji određena nerazvijenost zubnih lukova, teskoba ili rastresitost ili kao faza određene terapije, takođe uz neograničen broj folija.

Proces same terapije otpočinje postavljem dijagnoze, skeniranjem iTero intraoralnim skenerom, koji je usko povezan sa samim Invisalign® sistemom, nakon čega se taj sken šalje u fabriku gde se izrađuje prvi vizuelni plan terapije, tzv. “Clin-Check”. Ovde možete videti kako će se odvijati pokreti Vaših zuba, Vaš Invisalign® doktor može da proceni da li su ti pokreti izvodljivi I u kojoj meri, I na kraju, Vi i Vaš doktor možete videti kako će Vaši zubi biti postavljeni i izgledati na kraju terapije. Ukoliko ste zadovoljni, ulazite u naš svet Invisalign® terapija, gde se možete iz prve ruke uveriti u efikasnost i komfor naših Invisalign® aligner-a. U najkraćem mogućem roku Vam stižu i prve folije, izrađene od posebnog SmartTrack® materijala, stvoren isključivo za Invisalign® čime se maksimalno unapređuje efikasnost terapije.

Ukoliko želite da saznate malo više o samom sistemu, možete posetiti zvaničnu Web stranicu same Invisalign® kompanije: https://www.invisalign.com/

Možete da pogledate i galeriju sa pojašnjenjima od preko 1500 Invisalign terapija, različitih klasa, mnogih stomatologa širom sveta: Treatments Archive – Align Global Gallery

Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije:

dr Zeljković Aleksa                     +381 64 27 55 620    aleksa.z@medipro.co.rs
dr Ankić Vladana                        +381 65 36 74 735    vladana.a@medipro.co.rs

Medipro International © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.