Uslovi korišćenja - Medipro International

Svi sadržaji na ovoj internet prezentaciji u vlasništvu su kompanije Medipro International i njegovih dobavljača i zaštićeni su domaćim i međunarodnim zakonima.
Autor nije odgovoran za aktualnost, pravilnost, potpunost i kvalitet informacija. Zahtevi za nadoknadu štete nastale zbog upotrebe informacija, uključujući informacije sa bilo kakvim podacima koji su nepotpuni ili netačni, biće odbijene.
Sve ponude koje se nalaze na internet prezentaciji su neobavezujuće. Bilo koji deo ili prezentacija u celosti, uključujući sve ponude i informacije može se bez prethodne najave autora proširiti, izmeniti ili izbrisati, delimično ili u celosti.
Autor nije odgovoran za sadržaj, linkove ili preusmerenja sa njegovih strana. Ukoliko je nastala bilo kakva šteta zbog upotrebe tih informacija, odgovoran je autor tih stranica a ne autor koji je povezan sa tim stranicama. Pored toga, autor nije odgovoran za objave koje na njihovu stranu postave treća lica. Ne preuzimamo bilo kakvu odgovornost za tačnost, celovitost, zakonitost, objektivnost i pravovremenost objavljenih informacija na tim stranama.
Autorsko pravo za bilo kakav tekst, napisan od strane autora je zadržan. Svako umnožavanje ili upotreba sadržaja internet prezentacije, delimično ili u celosti, nije dozvoljeno bez saglasnosti autora.
Našu interent stranicu možete posetiti i pretraživati bez potrebe za davanjem Vaših ličnih podataka. Svaki unos ličnih ili poslovnih podataka (ime, adresa, e-mail) od strane korisnika internet prezentacije je dobrovoljan, kao na primer prilikom otvaranja Vašeg naloga za poručivanje. Vaše podatke upotrebljavamo samo za potrebe porudžbenice, isporuke i za potrebe informisanja. Ako ste izvršili prijavu Vaših podataka kod nas, ili ste u  prošlosti kupovali kod nas, upotrebićemo Vašu e-mail adresu da Vas obavestimo o različitim promocijama i novostima. Ukoliko želite da Vam ne šaljemo informacije elektronskim putem, molim Vas da se odjavite na info@medipro.co.rs. Kao i svakom postojećem kupcu, redovno ćemo vam na e-mail slati pažljivo izabrane ponude proizvoda iz našeg asortimana i novosti iz asortimana proizvođača sa kojima radimo, za koje smatramo da Vam mogu biti korisne. Vašu e-mail adresu nećemo davati nijednoj drugoj organizaciji ili firmi ili fizickom licu. Na zloupotrebu vaše e-mail adrese u svrhe oglašavanja bilo kada možete da se žalite na e-mail, na gore navedenu adresu.
Ove opšte uslove korišćenja treba uzeti kao deo internet prezentacije na kojoj se nalazite. Ako određeni delovi ovih opštih uslova nisu zakoniti ili tačni, to ne menja ispravnost ostalih delova.
Korišćenjem online porudžbenice na internet prezentaciji Medipro International doo i poručivanjem proizvoda od Medipro International doo putem interneta, telefonom, faxom ili e-mailom, slažete se sa uslovima napisanim u celokupnom tekstu bez ikakvih promena, u suprotnom vas molimo da se odjavite sa ove internet prezentacije.
Informacije na Medipro International doo internet prezentaciji ili u drugim vrstama komunikacije ne znače krajnju ponudu, oni su samo predlog za moguću ponudu kupcu. Porudžbina od kupca postaje validna kada je porudžbina obrađena od strane našeg sektora prodaje i u dogovoru sa kupcem kompletirana. Dodatna pojašnjenja, proces poručivanja iz našeg online kataloga, možete pogledati na sledećem linku.
Sve cene u internet prezentaciji Medipro International doo izražene su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Sve cene koje su izražene u stranoj valuti, su informativnog karaktera, a za sve dodatne informacije o tim artiklima, stojimo Vam na raspolaganju.
Medipro International doo nije odgovoran za garanciju koju pruža proizvođač, u pravnom smislu. Radi servisnih potreba, na našem site-u se nalazi forma za Prijavu kvara, koju je potrebno popuniti i pismeno proslediti Medipro International doo. Uz ovu formu, kupac je dužan da priloži originalni račun i garantni list, ukoliko je neispravnost nastala u garantnom roku.  Sitne izmene proizvoda prikazanog na našoj web prezentaciji, a drugačijeg ili novijeg oblika pakovanja ili slično, kao i u izgledu ili funkcionalnosti proizvoda, ne mogu se tretirati kao greška. U slučaju povraćaja materijala, instrumenata ili aparata, potrebno je prvo usmeno kontaktirati našu službu prodaje, a nakon toga na osnovu Vašeg pismenog zahteva za zamenu kupljenog proizvoda ili povrat novca, sačekati odgovor nadležne komisije našeg privrednog društva.
Samo neoštećeni i neupotrebljavani proizvodi mogu biti vraćeni i to u roku od 30 dana od dana prijema robe od strane kupca, uz originalan račun i prisustvo lica čije podatke iz lične karte moramo uneti u knigovdjstvena dokumenta i koja podležu mogućnosti zakonskog povrata. Prema Zakonu o prometu lekova i medicinskih sredstava napominjemo da povrat, zamena ili nadoknada lekova i medicinskih sredstava moraju biti tretirani u skladu sa navedenim Zakonom. Proizvodi koji su bili upotrebljeni ili su vraćeni u oštećenoj ambalaži, čime je onemogućena dalja prodaja istog ili povrat proizvođaču, neće biti razmatrani. Proizvodi koji su specijalno poručeni ili specijalno konfigurisani se moraju posebno analizirati kako bi se utvrdila mogućnost za zamenu ili refundaciju od strane Medipro International doo. Proizvodi koji su u trenutku kupovine bili kupljeni sa popustom, ne mogu se refundirati po redovnim cenama.
U svakom od ovih slučajeva, troškovi vraćanja robe padaju na teret kupca, ukoliko Medipro International ne odluči drugačije, a u korist kupca.
Ova internet prezentacija je napravljena i koristi se u Srbiji, samim tim podložna je zakonima Republike Srbije, u slučaju bilo kakvih mogućih sporova.

Medipro International © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.